Vyhledávání

Kontakt

Městecký pinec

728 248 194

E-mail: josefkubanek@tiscali.cz

Diskuse

Datum: 22.10.2019

Vložil: Dobra Š.

Titulek: Krásný boj se špatným koncem.

4. kolo OP I.
SK Městec Králové - TJ Lokomotiva Nymburk "B" 8 : 10
Body Městce: Mirek Vaníček 2,5, Pepa Kubánek 2, Dobra Šmidrkal 2, Martin Vaníček 1,5.
Ve druhém letošním domácím zápase jsem sehráli s kamarády a myslím, že velkými favority celé soutěže z Loko Nymburk více než vyrovnané utkání. Kdo přišel, myslím, že vůbec nelitoval. Tak hodně jsme nechtěli zopakovat páteční ostudu z Loko C!!!!! Myslím, že všichni domácí borci dřeli, co to jen šlo. Ale ten konec jsme úplně zazdili. Vedli jsme 8:5!!!!! Nakonec ani ne remíza, ale prohra 8:10.
Nedá se nic dělat, jedeme dál. Co dodat? Snad jen, že není NBK B jako NBK B...

Datum: 05.11.2019

Vložil: Josef Kraus

Titulek: Re: Krásný boj se špatným koncem.

Ahoj Šmidro. To, že jsme se nepohodli a vzájemně nepochopili, je pouze naše věc a náš boj. To já jsem Tě "poškodil". Ale to neznamená, že ostatní členové našeho týmu Ti něco udělali, abys musel psát,že ten druhý NBK B je něco špatného. Díky. Doufám, že příště si to vyříkáme /jestli ovšem budeš chtít/ a tento incident smázneme. Pepa Kraus

Datum: 07.11.2019

Titulek: Re: Re: Krásný boj se špatným koncem.

...moc rád bych věřil tomu, že to nebyl záměr...ale tomu ani ty nevěříš, takže už necháme věc uzavřenou...tečka!!!!!

Datum: 11.11.2019

Vložil: Josef Kraus

Titulek: Re: Re: Re: Krásný boj se špatným koncem.

Dobře, tečka.....

Datum: 21.10.2019

Vložil: honza37

Titulek: Dnes, zítra a pozítří

Dnes hoďte poslední nepovedené zápasy za hlavu a kolektivním výkonem zatkněte tři body domů. Ty schopnosti tam jsou v každém případě.
No a další dny, přesně jak píše Kapitán - trénovat, trénovat, trénovat . Není moc co dodat. Buď se tím bavte nebo alespoň to dělejte jako já - hraju, abych si bez hlubších výčitek mohl dovolit tu následnou chlastačku ... :-)

Datum: 18.10.2019

Titulek: Ostudná prohra na Lokádě.

3. kolo OP I.
Loko Nymburk "C" - Městec Králové 14: 4
Body Městce: Mirek Vaníček 2, Šmidra 2, Martin Vaníček 0, Pepa Jansta 0.
V Nymburce jsme schytali pořádnou nálož. Tréninkové manko se ukazuje v plné nahotě. Musíme se pokusit něco změnit. Třeba začít pořádně trénovat, takto by to byla cesta do pekel. Pak se vytlačí z hlavy různé myšlenkové pochody, které sportu a hlavně pinčesu vadí. Já vím, ode mě to sedí...(2 kolo budu mít v hlavě nadosmrti...teda jeden počin jednoho pána...)

Datum: 07.10.2019

Titulek: Remíza...chyběl psycholog...

2. kolo OP I.
SK Městec Králové - AFK Nymburk "B" 9 : 9
Body Městce: Šmidra 3,5, Mirek Vaníček 3, Martin Vaníček 2, Pepa Kubánek 0,5.
V domácím zápase jsme moc chtěli bodovat. Nakonec se nám to povedlo, ale bohužel jen částečně. Soupeř byl velice kvalitní. To ovšem vůbec nevadilo našemu navrátilci do sestavy Mirkovi Vaníčkovi, který prohrál pouze jedno utkání a vydřel tři pětisetová dramata.

Datum: 08.10.2019

Vložil: honza37

Titulek: Re: Remíza...chyběl psycholog...

Tak nakonec i bodík se hodí.

Datum: 05.10.2019

Titulek: První kolo - prohra v Poděbradech.

1. kolo OP I.
Poděbrady - Městec Králové 11: 7
Body Městce: Šmidra 3, 5, Martin Vaníček 2, Pepa Kubánek 1,5, Pepa Jansta 0.
Soupeř nastoupil v domácí sestavě Horáček, Vojtíšek, Žoha, Janiš, Fanda Pekárek. My jsme nastoupili s nemocným Pepou Kubánkem, který statečně odehrál čtyřhru a 2 dvouhry. Nakonec se zrodil výsledek, za který se stydět nemusíme.
Možná, že mi sem teď nějaký debílek anonim něco odepíše, takže posluž si blbečku:-) :-)

Datum: 05.10.2019

Vložil: honza 37

Titulek: Re: První kolo - prohra v Poděbradech.

No tak to je smůla, brzo se vykurýruj Pepo. Bylo jasný, že to bude těžký zápas. No nic, těch kol bude ještě hodně. Nemluvě o domácí odvetě! :-) To bude již i náš kulomet, a pak se nebudeme bát ani čerta. Milý Jirko, to byl hlavně veliký pozdrav a malinkatý budíček zároveň. Takový pinkecový dva v jednom.

<< 8 | 9 | 10 | 11 | 12 >>