Vyhledávání


Kontakt

Městecký pinec

728 248 194

E-mail: josefkubanek@tiscali.cz

Diskuse

Datum: 11.03.2012

Vložil: video

Titulek: Krásl-Havazík

v odkazech ...

Datum: 10.03.2012

Vložil: Ondra

Titulek: dnešní zápas

Zdálo se mi to dneska nebo ne ?! Na vlastní oči jsem opět viděl PANA VŠEMOCNÝHO !!! :D

Datum: 11.03.2012

Vložil: Klozik

Titulek: Re: dnešní zápas

Nevím o čem mluvíš :-DD

Datum: 11.03.2012

Vložil: Ondra

Titulek: Re: Re: dnešní zápas

V sobotu jsem ho prostě viděl !!! A snad to tak bude i za 14 dní ! :D

Datum: 10.03.2012

Vložil: vaňas

Titulek: TOP starších žáků okresu

Dnes dopoledne se na stolech v Poděbradech uskutečnil TOP turnaj nejlepších starších žáků okresu Nymburk. Za náš oddíl nastoupili Michal Hnát a Martin Vaníček. Už toto je úspěch našeho oddílu, protože zítra v Lysé nad Labem se mezi posledních osm mladších žáků kvalifikovali Dominik Martinec a Vítek Hovorka, který podle posledních zpráv nenastoupí, protože jej přepadla choroba. Pro nezasvěcené, ve všech čtyřech případech se jedná o hráče "D" mužstva, tedy mužstva, které některým členům oddílu leží v žaludku, protože zabírají stoly a neustále jsou nuceni, aby si s nimi zahráli. Myslím, že tito žáčci už na okresním přeboru ukázali svoji perspektivu a a postupem do turnajů TOP to potvrdili opět. Dnes v Poděbradech jsme dopadli takto: Michal Hnát bojoval, na svoje soupeře nestačil a skončil poslední, Martin Vaníček podal výborný výkon a skončil na třetím místě, když porazil Michala, Kurfursta z Lysé nad Labem a Toupala z Poděbrad, podlehl favoritům z Poděbrad Doležalovi a Gebauerovi. Perspektiva těchto hráčů je špatná, podle zákulisních informací Michal Hnát již hrát nebude, neboť jde na internát, Vítek Hovorka jde studovat do Poděbrad a má v úmyslu tam i hrát pinec, rovněž Dominik Martinec dle sdělení rodičů je na odchodu z našeho oddílu a Martin Vaníček uvažuje o odchodu za svým otcem do jiného klubu. Takže pozitivní je, že se uvolní stoly na trénink, nikdo nebude otravovat "hvězdy a hvězdičky", aby s nechutí hráli s našimi nadějemi (protože už žádné nebudou), nikdo mě nemusí střídat v řízení na hostující stoly (což se nestalo, i když to bylo slibováno), ale na druhou stranu je si třeba uvědomit, hlavně ti, kterým na pinčesu v Městci trochu záleží, jestli to není špatně. Můj názor na fungování oddílu je všeobecně znám, opakovat ho nebudu. Proto jsem skončil a dnes to byla ode mě poslední služba. Sportu zdar.

Datum: 10.03.2012

Vložil: Hynek Votík

Titulek: Re: TOP starších žáků okresu

Veliká škoda lidí, kteří se dobrovolně starají o volný čas dětí. Chápu, že být druhým pro srandu králíkům není nic příjemného. Není v okresu nikdo, kdo by se s tímto paradoxem seznámil více zblízka, než-li já. Děti se bez Vás neobejdou, to je to, co by Vás mělo zajímat. Vděk nečekejte, na to již tato společnost vybavena není. Sportu zdar, každý musí přiložit ruku k dílu, jinak není správným členem oddílu.

Datum: 10.03.2012

Vložil: vaňas

Titulek: Re: Re: TOP starších žáků okresu

Zdravím vás pane Votík, ale jak píšu Ondrovi, tady nejde o vděk, ale u té naší mládeže o to, aby chlapi, kteří umějí forhendový topsin, aby to ty naše naděje naučili. Já jsem ho nikdy neuměl a umět nebudu, tak je to naučit nedokážu. Když hrajete s 5 kluky na stolech a dospělí hráči sedí v klubovně a čekají, až dohrajete, než by se zvedli a na 10 min. si s kluky zahráli, tak to mě mrzí. Vy jste svého syna pinec hrát naučil, já se to se svým taky pokusím, ovšem mrzí mě, že ne v oddíle, kde jsem přes 30 let a v herně, kterou jsem pomáhal budovat, ale takový je život. Buďte zdráv a přeju hodně sportovních úspěchů.

Datum: 12.03.2012

Vložil: Hynek Votík

Titulek: Re: Re: Re: TOP starších žáků okresu

Díky. Já například neumím pinec hrát skoro vůbec, teorie by zřejmě ušla. Také jsem to až do nedávna dostával lidově řečeno "sežrat". Bez pomoci jiných hráčů se to skutečně nedá. Za názorem, že je forhend topspin vstupenkou do stolního tenisu si stojím od počátku. Zviklat jsem se v tomto ohledu nikdy nenechal a odměna, že to po letech občas přistává i na stole, za ta léta výsměchu stojí. Takže jediné co mohu doporučit, je trpělivost a dohoda, jinudy cesta nevede...A nejde o život. Zdravím všechny Městecké hráče a činovníky s pozdravem : "Výkladní skříní každého oddílu je Amužstvo a mládež. Ostatní slouží, jako stupínky, tedy měla by..."

Datum: 10.03.2012

Vložil: Ondra

Titulek: Re: TOP starších žáků okresu

Přesně tohle znám z NB. Málokdo to ocení, to je pravda. A to jsem nejezdil s dětmi jen po okrese, ale po celém kraji - bodováky, krajská soutěž dorostu atd. ! Výsledek ? Jeden člověk mě neustále peskuje na diskusi, další se mnou dva roky nemluví, prostě škoda slov ...

Datum: 10.03.2012

Vložil: vaňas

Titulek: Re: Re: TOP starších žáků okresu

Ondro, tady nejde o žádné ocenění mé osoby, to mi věř, o tohle mi nejde vůbec. Jsou dvě věci, které mi dlouhodobě vadí, kvůli kterým jsem skončil. Je to nefungující oddíl, každý, kdo do toho vidí, tak mu je jasné, že to jede setrvačností, nic se nedělá, herna padá na hlavu, příspěvky se neplatí, v knize se starším lidem nadává do hajzlů,někteří z nás se za sezónu ani nepotkají. To jsem chtěl změnit před rokem, byly schůze, přivedl jsem 2 kandidáty na předsedu, oba bývalí hráči, rádi by nám pomohli. První to odmítl, protože ve funkci je Evža, nikdo mu nebere zásluhy, ale měl odstoupit, měl zůstat čestným předsedou, proto to Slávek nevzal, druhým byl Zdeněk, srdcař, který by nás taky stmelil, oběma bych rád pomohl, neprošel, nevím proč, zřejmě někteří se báli Evžovi říct, že to už musíme dělat jinak nebo se mýlím a všem tento systém, kdy se po nikom nic nechce, pouze zaplatit příspěvky vyhovuje. Mě nevyhovuje, chtěl jsem změnu, neprošla většinou, tak normálně končím. No a ta druhá věc je přístup k naší mládeži, opět všeobecně známo, staral jsem se o ně minulý rok, letos kvůli práci jsem již nechtěl, opět měli jste schůzi, 2 lidé se o kluky měli starat, dodnes a tj. konec sezóny jsem je neviděl, Láďa sliboval, jak se budeme střídat, nestřídal nikdo, až na pár světlých vyjímek, Dobra, Dan si s klukama nikdo nezahrál nebo opravdu málo. Proto odcházejí Hovorkovi, Martincovi, rodiče, kteří kluky vozí z obcí za Městcem a jsou do toho zapálení. Oni to viděli, že sám s 5 kluky nic nezmůžu, jeden se mnou hraje, ostatní dělají blbosti. Kolikrát jsem ani trénink nestihl a kluky tím šidil. Ale sám vidíš, že výsledky se pomalu dostavují. Je to škoda, ale pro oddíl, tihle kluci mají natolik zapalené rodiče, že je budou vozit kamkoliv, kde se jim budou věnovat. Opět se stačí podívat na mládež v Poděbradech, v Krchlebích, to je radost, jak to kluci zvládají, ale tam zřejmě se jim ti starší věnují. Jinak závěrem chci říct, že jsem obržel nabídku na letní ligu a následně přestup do Opočnice, kde by měli zájem i o talentované děti. Letní ligu hrát budu, dál se uvidí.

<< 170 | 171 | 172 | 173 | 174 >>